Har du behov for billig gulvafslibning priser er Byens Gulvfirme den rette gulvpartner

Gulvrengøring er et nødvendigt onde for boligens gulv

Gulvrengøring følger med når man har en bolig. Her er det naturligvis umuligt at undgå en vis tilsmudsning af støv, spild og almindelig slid. Gulvenes brug bestemmer besmudsningsgraden af enhver gulvbelægning uanset gulvet ligger i entréen eller i soveværelsen. Det kan i mange tilfælde være fornuftigt med forskellige typer gulvbehandling i de enkelte rum, idet ikke alle rum benyttes lige meget.

“Der er stor forskel på om man benytter udesko eller ej i boligens forskellige rum, især når man taler smuds og skidt.”

Gulvrengøring slipper vi ikke for

Gulvrengøring er vigtig for at bibeholde et smukt og slidstærkt gulv. Gulvrengøring udføres ofte som gulvvask med sæbespåner. Lak og lakerede overflade vaskes i et universal rengøringsmiddelDet har altid været nødvendigt med gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse af gulvbelægninger. Også i Vikingernes simple boliger skulle de jordklinede gulve rengøres og vedligholdes. I vores daglige gulvarbejde ser vi tydeligt om trægulve er blevet vasket og vedligeholdt fornuftigt, og det har stor indflydelse på slid og træets tilstand. Men heldigvis kan selv meget grimme og slidte trægulve, forholdsvis enkelt og let, friskes op med en gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Gulvpleje, gulvvedligeholdelse og gulvrengøring

Gulve må passe mere end andre flader i boligen. Gulvet er en særlig udsat flade der bliver trådt på og i det hele taget mishandlet i stor grad. Derfor er det af stør nytte med daglig støvsugning eller fejning. Tørmopning kan også være en god ting, især ved oliebehandlede trægulve vil en tørmopning med olie klude (Maselinklude) kunne rengøre samtidig med at der tilføres lidt olie. Rengøring, pleje og vedligehodlelse er rigtig godt og kaldes en 3-i-en løsning.

NOTE: Ønsker du mere information, så kontakt os gerne for en snak.

Hold dit trægulv smukt og pænt

Med ganske få midler kan dit trægulv holdes smukt og holde i mange år. Der er ikke noget værre end at skulle fjerne alle møbler og tildække tilstødende lokaler, blot fordi trægulve skal afslibes i utide. En gulvafslibning er en rigtig god løsning. Og selvom gulvmanden afsliber så nænsomt og blidt som overhovedet muligt, vil det alt andet lige fjerne lidt af selve træet.

Top