Har du behov for billig gulvafslibning priser er Byens Gulvfirme den rette gulvpartner

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling tilbydes her af drevne gulvfolk med års erfaring indenfor gulvrenovering. Behøver dit massive gulv til en høvling? Er hjælpen nær med billig gulvafhøvling priser. Har du et bræddegulv med bølger eller en besværlig gulvoverflade? Vil en høvling metoden. Ved limrester eller andre beskadigelser, kan høvling også være en valg.

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Hvornår anvendes en afhøvling?

Lim og spartelmasse kan også være genstande som gør, at en afhøvling er påkrævet. Ligesom skævheder eller niveauforskelle i gulvet er en problem. Her er det nødvendigt oprette trægulvet med en kraftig og stor gulvhøvl. Høvling anvendes på massive gulve, hvor en gulvafslibning er umuligt, herunder ved:

 • Niveauforskelle og skævheder
 • Bølger
 • Limrester og tæpperester
 • Gulvspartelmasse
 • Hakker
 • Maling
 • Fernis
 • Besværlig lak

Hvad forstår man ved en afhøvling?

Afhøvling af gulve er et reparationsarbejde, hvor fagfolkene vil være omhyggelige eller rutineret. Upræcis høvling kan give beskadigelser af træet og niveuforskelle i træet. Afhøvling stiller betydelige minimalkrav til fagmanden, idet den store høvlemaskine virkelig tager fat. Der afhøvles 2 – 3 mm. af træoverfladen, som også vil være en mulighed ved meget beskadigede og ødelagte massive gulve. Vi har ekspertisen, kompetencen, erfaringen og ved uden videre hvordan der skal gøres. At høvle et plankegulv kræver forsigtighed, og kan ikke udføres som hjemmegjort afhøvling. Såfremt gulvafhøvlingen ikke udføres korrekt, kan det blive en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv høvling kan måske gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en professionel til dit gulvarbejde. Hos os får du billig gulvafhøvling priser kvalitets arbejde og hurtig udførelse.

Gulvafhøvling og gulvslibning

Efter at gulvafhøvlingen er afsluttet vil det massive trægulv fremstå flosset. Derfor afsluttes gulvafhøvlingen med en slibning, for at få den rette finish før overfladebehandlingen iværksættes. Her kan træet påføres lud, sæbe, voks, olie eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid olie eller hvid lud. Den efterfølgende afslibning skal være en mellemslibning, polering, let slibning og en finslibning. Vi vejleder gerne om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på vores hjemmeside. Ovenikøbet er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os såfremt du er i tvivl. Der skal være sikkerhed for, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og afhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit gulv forbedres?

Efter en gulvafhøvling, gulvslipning og efterbehandling, bliver de fleste plankegulve som nye på ny. Du vil ikke kunne erfare, at gulvbrædderne har været beskadiget. Plankegulve må altid behandles godt og Vedligeholdes, plejes og rengøres bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er afhøvling den sidste handlemulighed. I forbindelse med vores arbejde med bræddegulve får vi en hel del relevante spørgsmål om gulvopgaver med mere, blandt andet:

 • Værktøj til høvling
 • Gulvafhøvling hvordan gør man?
 • Gulvafslibning leje af maskine
 • Tilbud på gulvafslibning
 • Gulvafslibning tilbud
 • Maling og høvling
 • udlejning af afhøvling
 • Værktøj til gulvafhøvling

På hjemmesiden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulvrelaterede spørgsmål. Såfremt du ønsker flere oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive.

Hjælp til høvling?

Din gulvekspert vil altid fortælle dig, om en afhøvling er nødvendigt. Såfremt dit trægulv trænger, så kontakt os gerne og få en billig gulvafhøvling pris. Skulle du være i tvivl, så kigger vi gerne forbi dig for en snak om dit plankegulv. Vi tilbyder billig høvling priser og kort ventetid i Odense, København og Aarhus samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at opfriske og forbedre dit gamle og slidte massive gulv med en gulvafhøvling

 

Tags: , ,

Related posts

Sæbe

Sæbe og sæbebehandling af bræddegulve tilbydes. Ifald du ønsker et nydeligt plankegulv med et...

Olie

Olie og oliebehandling af parketgulve og plankegulve tilbydes til en acceptabel pris. Denne efterbehandling...

Voks

Bonevoks og voksning af træ og trægulve har været benyttet som en ubetydelig overfladebehandling...

Maling

Hvorfor male parket? Maling er en stærk gulvbehandling som er fulddækkende. Herved kan åretegninger...

Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til hurtig hyre leder vi efter en erfaren og dygtig fagmand til...

Lak

Lak og lakbehandling anvendes til forsegling af gulve for at skabe af gulvets overflade...

Gulvmand

Gulvmand tilbyder en håndsrækning indenfor gulvrenovering, gulvfornyelse samt renovering af parket- eller plankegulve. Vores...

Lud

Lud og ludning er en fremgangsmåde der giver et fint, naturligt og lyst udseende...

Gulvfirma

Gulvfirma gennemfører alle former for gulvafhøvling, afslibning og behandling af parketgulve. Ring eller skriv...

Gulvbehandling

Gulvbehandling karakteriseres også efterbehandling, overfladebehandling eller blot behandling af plankegulve. Den bruges til at...

Gulvpolering

Gulvpolering og polering af trægulve, er en mulighed for at skabe blanke gulvflader. Her...

Gulvarbejde

Gulvarbejde omdanner dine grimme, ridsede og nedslidte trægulve til nye. Med gulvbehandling, gulvafslibning eller...

Gulvafhøvling pris

Gulvafhøvling pris og priser på gulvarbejde er uden tvivl billigst hos os. Få den...

Dørtrin

Dørtrin kaldes også dørtærskler, fodtrin, fodspark, tærskler og bundkarm er et af de mest...

Afslibning

Afslibning og renovering af meget grimme gulve af træ finder du hos os. Afslibning...

Gulvpleje

Gulvpleje benyttes til at gøre trægulvet nydeligt og bevare en slidstærk overflade. Parket- eller...

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Top