Har du behov for billig gulvafslibning priser er Byens Gulvfirme den rette gulvpartner

Gulvafhøvling fjerner høvlspåner og går i træets dybde

Gulvafhøvling er vores specialitet, hvor trægulvet får fjernet høvlspåner og 3 – 4 mm af selve træoverfladen. Afhøvling af trægulve bør udføres af en fagmand, med speciale i renovering af træ og trægulve.

Kan jeg selv udføre gulvafhøvling som gør-det-selv mand?

Det korte svar på spørgsmålet i titlen er “Ja, det kan du godt”, men du bør næppe udføre gulvafhøvling selv. Læs hvorfor her:

Hvad er gulvafhøvling? Kan man gøre det selv?

En gulvafhøvling er en renoveringsmulighed til trægulve, der er meget slidte og beskadigede. Normalt er det primært bløde træsorter såsom fyr, der nogle gange laves gulvafhøvling på.

Kan alle trægulve afhøvles?

Gulvafhøvling og afhøvling af trægulve. Plankegulve i fyr og gran egner sig specielt godt til en gulvafhøvlingNej, det kan de ikke. Vi er en velkendt leverandør af kvalitets gulve, men det betyder ikke, at alle deres gulve kan afhøvles. Er det et reelt trægulv fra Garant (massivt træ eller plankegulv) vil gulvet altid kunne afhøvles, når blot der er tilstrækkeligt slidlag tilbage på gulvet. Ofte vil en gulvafslibning dog være den bedste løsning.

Hvordan udføres en gulvafhøvling?

Der benyttes en maskine, der har roterende klinger, der høvler lidt af træoverfladen af for hver rotation. Maskinen skal bevæges langsomt over træet i et jævnt tempo og man skal være meget nøjagtig.  Der skal afhøvles så hele gulvet så vidt muligt kommer i vatter efter behandlingen – hvilket er langt sværere end man tror!

NOTE: Med mindre du har god erfaring med gulvafhøvling, bør du altid overlade dette arbejde til professionelle, da det er svært at opnå et godt resultat uden erfaring og du kan desværre ret nemt komme til at beskadige dit gulv yderligere.

Gode priser på Gulvafhøvling

Gulvafhøvling udføres ofte i forbindelse med andre opgaver i det givne renoveringsprojekt (såsom gulvafslibning og efterbehandling) og vil derfor indgå i den samlede pris for projektet. Ønskes udelukkende en gulvafhøvling (da resten af arbejdet måske laves som et gør-det-selv projekt) vil prisniveauet typisk ligge om kr. 50-100 pr. m2 gulv.

Godt tilbud på gulvafhøvling i København

Kontakt os nu, hvis du ønsker et super godt tilbud på gulvafhøvling i København og omegn – husk vi laver også gulvafslibning!

Top